Rengetegszer kapjuk meg a fenti kérdést, így inkább írok egy nyilvános választ mindenkinek, aki feltenné. Természetesen vannak megépült, vagy épülőfélben lévő dombházak, de senki nem várhatja el az építtetőktől, hogy hetente több alkalommal álljanak rendelkezésre az érdeklődők kedvéért és engedjenek be idegeneket az otthonaikba. Talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy egy idő után mindenkinek elege lenne ebből, így nem kívánjuk az építtetőinket ilyesmivel terhelni.

Bár tapasztalataink szerint aki a fenti kérdéssel keres meg minket, az általában nem komoly szándékkal érkezik, mégis éppen az érdeklődők kedvéért építjük meg a mintaházunkat, amit bárki megnézhet és akár ki is bérelhet ha elkészült. Tervezzük továbbá olyan szállásépületek építését is (nagyrészt pályázati forrásból), amik szintén bárki által igénybe vehetőek lennének, de ez még a jövő zenéje. Egyelőre marad a mintaház, ami reményeink szerint még az idén megtekinthető lesz.

A jövőben szeretnénk egy olyan weboldalt is létrehozni, ahol a megvalósult munkák be lennének mutatva és néhányat  interaktív módon be is lehetne majd járni. Ez azonban későbbi terv, mivel erőforrásaink és az időbeosztásunk sem korlátlan, így egyelőre maradnak a fenti lehetőségek.