ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1. Bevezetés

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi Általános Szerződési Feltételeket (a továbbiakban: ÁSZF), mielőtt használná weboldalunkat. A jelen ÁSZF tartalmazza a weboldal használatára vonatkozó feltételeket és feltételezi, hogy Ön elolvasta és elfogadta azokat. Amennyiben nem ért egyet ezen feltételekkel, kérjük, hagyja el weboldalunkat.

2. Szolgáltató adatai

Kender-Terv Építő Kft.
3128 Vizslás, Kossuth Lajos út 76.
27058240-2-12
info[kukac]elohazak.com
+36 20 589 5950

3. Regisztráció és Felhasználói Fiókok

3.1. A regisztráció során Ön vállalja, hogy az általános regisztrációs adatokat pontosan megadja, és vállalja azok frissítését az esetleges változások bekövetkezte esetén.

3.2. A regisztrált felhasználók adatai bizalmasak és azokat harmadik félnek nem adjuk ki. További információkért lásd Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

4. Szolgáltatások és Termékek

4.1. Weboldalunkon található szolgáltatások és termékek leírásai és árai tájékoztató jellegűek lehetnek és előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk azokat.

4.2. A termékek megrendelése és a szolgáltatások igénybevétele során a vonatkozó fizetési és szállítási feltételek alkalmazandóak.

5. Felelősségkorlátozás

5.1. A szolgáltató nem vállal felelősséget a weboldalon található tartalom pontosságáért és teljességéért, valamint a harmadik fél által üzemeltetett weboldalak tartalmáért.

5.2. A szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, ami a weboldal használatából, vagy annak ideiglenes nem-használhatóságából ered.

6. Jogviták rendezése

6.1. A jelen ÁSZF-re és a weboldal használatára vonatkozó minden jogvitát a felek elsődlegesen kölcsönös egyetértésre törekedve, tárgyalással kívánnak rendezni.

6.2. Amennyiben a felek nem tudnak megegyezni, a jogvitákat a magyar jog szerint működő bíróságok előtt kell rendezni.

7. Módosítások

7.1. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa ezen ÁSZF-et, az értesítés közzétételével a weboldalon. A módosítások az értesítés közzétételét követően azonnal érvénybe lépnek.

Záró megjegyzés

Ezen ÁSZF elfogadásával Ön beleegyezik abba, hogy az itt leírtaknak megfelelően használja weboldalunkat.