Bálványos nagykapu

Bálványos nagykapu

Nemrég kaptam egy üzenetet Kolozsvári Györgytől, aki faragott kapukat készít kovácsoltvas pántokkal. Természetesem mindezt saját kezével, akár a faragott fáról, akár a kovácsoltvasról van szó. A levelében volt egy hivatkozás, hogy meg tudjam nézni a munkáit. Akkor ugyan nem volt azonnal időm, de néhány nappal később megnéztem, és óriási hatással voltak rám. Egyből az jutott eszembe, hogy ezek a kapuk illenek a legjobban az általunk tervezett házakhoz. Innentől nem volt kérdés, hogy felhívjam-e… 

A mester és a műve

A mester és a műve

Aztán beszéltünk telefonon, és megkérdeztem tőle, hogy tudnánk-e valamilyen formában együttműködni. Igent mondott, majd rá következő héten találkoztunk is. Szó szót, mondat mondatot követett. Rengeteg dologról beszéltünk és kiderült, hogy nagyon sok dologban hasonlóan gondolkodunk. Ennek eredményeképpen csináltam neki egy saját oldalt az Élő Házakon belül, amit az alábbi hivatkozáson lehet megtekinteni:

https://elohazak.com/fakapuk/

Ha Ön is ilyen kaput szeretne, akkor ugyanezen a hivatkozáson fel is tudja venni a kapcsolatot Gyurival és meg tudják beszélni a részleteket. Biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni.