Ingyenes belépés a BNV első napján!

Ezúton meghívjuk Önt 2010. szeptember 8.-ra a BNV 2010 kiállításra a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba!

A rendezényre az alábbi linken regisztrálhat az ingyenes belépőért:

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=K&prid=BNV10&mode1=K&bl=www.bnv.hu&pid=00295348&lngid=hu

A sikeres regisztrációt követően email ben kap egy pdf dokumentumot. Kérjük nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel -a pénztárban való sorbanállás nélkül- azonnal beléphet a kiállításra! (A Ceredom Kft. partnere, a Kör Építész Stúdió Kft. lesz az Ön meghívója)

Szalmaház a BNV-n!

Látogassa meg standunkat! Az őszi BNV-n szerzett ismeretek alapozzák meg  a gondos tervezést, és előkészítést, ami alapja a precíz kivitelezésnek. Építtetők, tervezők számára nyújtunk környezettudatos és energia takarékos alternatívát az energiafaló és környezetet nem kímélő technológiákkal szemben. CereDom Kft az Autonóm ház koncepcióval együttműködve mutatja be a Szalmaház építési technológiáját a BNV-n. 2010. 09.8-12-ig tart nyitva a Hungexpo területén szervezet vásár és kiállítás. Az „A” pavilon 103/c standján a kiállítás ideje alatt személyesen válaszolunk a minősített szalmaházra vonatkozó kérdéseikre. Az elmúlt 10 év eredménye a kidolgozott építési rendszerünk, az Építőipari Műszaki Engedélyünk (ÉME) és ezáltal a törvényi szabályozásnak való megfelelés. Megnyitottuk a lehetőséget a természetes anyagok alkalmazására a köz-, gazdasági-, és lakóépületet építők számára. A CereDom Szalmaház web oldala a www.szalmahaz.hu
A BNV-re látogatók részére tartalmas programot kínálnak a szervezők. A www.bnv.hu/programok oldalon részletes tájékoztatót olvashatnak.

Az első szalma középület

CereDom Szalmaház lesz a fenntartható építést bemutató épület. Már készülnek a környezettudatos technológiákat bemutató épület tervei. A beruházó célja, hogy a kis ökölábnyomú építési eljárásokat, energia termelő berendezéseket, szennyvíz- és hulladékkezelési módokat egy helyre összegyűjtse. Így a gyakorlatban is megtapasztalható lesz az öko szemlélet. A klíma változás érezhető tényezői, valamint az energia költségek emelkedése miatt, a fenntartható épületek iránti igény folyamatos nő. A beruházás az érdeklődők részére alternatív megoldásokat kínál. A megvalósulást követően évente 10000 látogató részére nyújt programokat és helyet ad ismeretterjesztő előadásoknak is.

CereDom Kft.