A Bautrend és a Passzívház Akadémia 2010-ben folytatja tavaly indult nagy sikerű workshopját. A tanfolyamon a résztvevők elsajátíthatják a passzívház-tervezés elvi szempontrendszerét, és példákon keresztül megismerhetik a megvalósítás gyakorlati oldalát is.

Időpontok

2010. május 4 Debrecen (A-modul)

2010. május 6. Győr (A-modul)

2010. május 11. Budapest (A-modul)

2010. május 14. Budapest (B-modul)

(Megfelelő létszám esetén indítjuk a vidéki képzéseinket.)

A képzés moduljai

A KIVÉT-PHA képzés egy általános elméleti részből (A-modul) és egy szakmaspecifikus gyakorlati részből (B-modul) áll. Az utóbbit főleg azok számára ajánljuk, akik már elvégezték a tavalyi, vagy az idei Passzívház Egyetem A-modulját.

A-modul

KIVÉT-PHA Minőségi Passzívház Elméleti Tanfolyam a KIVÉT-PHA Minőségi Passzívház Elméleti Tananyagot ismerteti felkészült, a témát jól ismerő  szakemberek tolmácsolásában. Az egynapos képzés célja a passzívház koncepció teljes körű, általános bemutatása. Az A-modul után közvetlenül a hallgatók tesztet töltenek ki, melynek eredményessége esetén oklevéllel tanúsítjuk a tanfolyamon való részvételüket. A tanfolyam felkészít a későbbiekben letehető KIVÉT-PHA Minőségi Passzívház Elméleti vizsgára, mely feljogosít a KIVÉT-PHA Minőségi Passzívház Alapfokú Tanácsadó cím viselésére, illetve előfeltétele az egyéb magasabb fokú képesítések megszerzésének. A vizsga érvényessége a letételtől számított 3 év.

Tematika:

– Passzívház szabvány

– Termikus burok

– Hőhidak

– Légtömörség

– Passzívház nyílászárók

– Passzívház gépészet

A képzés  ára: 2010. április 10-ig 19 900 Ft+áfa, utána 24 900 Ft+áfa. Az ár az ebédet és a vizsgát is tartalmazza.

A képzés tematikájáról, előadókról bővebben a weboldalon olvashat.

B-modul

Az A-modulra alapozott gyakorlati képzés, melyben a hallgatók a Passzívház tervezőcsomag (PHPP) számítási elveit és gyakorlatai lépéseit sajátítják el. A B-modul felkészít a később letehető KIVÉT-PHA Minőségi Passzívház Energetikai Ismeretek Vizsgára (PHPP), mely előfeltétele a KIVÉT-PHA minőségi passzívház építésztervező és gépésztervező végzettségnek. Kiegészítő szakmaspecifikus képzés esetén az előbb említett két minősítés érhető el.

A képzés  ára: 50.000 Ft+áfa, valamint a PHPP-tervezőcsomag megvásárlása 27.440 Ft+áfa.

A képzés tematikájáról, előadókról bővebben a weboldalon olvashat.

A két modulra a tananyag megvásárlása nélkül bruttó 58.000 forintos csomagárat biztosítunk.

A Magyar Építész Kamara valamint a Magyar Mérnöki Kamara  a tanfolyamon való részvételért tagjainak naponta 2-2 kreditpontot ad.

Jelentkezzen most!

A tanfolyamról minden további információt megtalálhat a www.passzivhazegyetem.hu oldalon, vagy hívjon bennünket a 06-1-436-2070-es telefonszámon.

Jelentkezését várva tisztelettel üdvözli,

Tóth Péter

lapigazgató

Forrás: www.passzivhazegyetem.hu