CereDom Kft az Autonóm ház koncepcióval együttműködve mutatja be a Szalmaház építési technológiáját a BNV-n. 2010. 09.8-12-ig tart nyitva a Hungexpo területén szervezet vásár és kiállítás. Az „A” pavilon 103/c standján a kiállítás ideje alatt személyesen válaszolunk a minősített szalmaházra vonatkozó kérdéseikre. Az elmúlt 10 év eredménye a kidolgozott építési rendszerünk, az Építőipari Műszaki Engedélyünk (ÉME) és ezáltal a törvényi szabályozásnak való megfelelés. Megnyitottuk a lehetőséget a természetes anyagok alkalmazására a köz-, gazdasági-, és lakóépületet építők számára. A CereDom Szalmaház web oldala a www.szalmahaz.hu
A BNV-re látogatók részére tartalmas programot kínálnak a szervezők. A www.bnv.hu/programok oldalon részletes tájékoztatót olvashatnak.

Az első szalma középület

CereDom Szalmaház lesz a fenntartható építést bemutató épület. Már készülnek a környezettudatos technológiákat bemutató épület tervei. A beruházó célja, hogy a kis ökolábnyomú építési eljárásokat, energiatermelő berendezéseket, szennyvíz- és hulladékkezelési módokat egy helyre összegyűjtse. Így a gyakorlatban is megtapasztalható lesz az öko szemlélet. A klímaváltozás érezhető tényezői, valamint az energiaköltségek emelkedése miatt, a fenntartható épületek iránti igény folyamatos nő. A beruházás az érdeklődők részére alternatív megoldásokat kínál. A megvalósulást követően évente 10000 látogató részére nyújt programokat és helyet ad ismeretterjesztő előadásoknak is.

CereDom Kft.