Contact Form Shortcode Error: Form 2 does not exist

Válóczy Balázs

Contact Form Shortcode Error: Form 2 does not exist

Válóczy BalázsMiután sokáig autótervező akartam lenni, 12 évesen  eldöntöttem, hogy építész leszek. Arról álmodoztam, hogy majd embereknek fogok otthonokat tervezni otthon, a rajzasztalom mellett. Nem többre, nem kevesebbre. Azóta sokat változott a világ, a rajzasztal már elektromos hálózatról működik, a tervlapokat már gépeken nyomtatják, az otthonom is többször áthelyeztem máshová, a lényeg azonban változatlan maradt. Embereknek tervezek házakat otthon a rajzasztalom mellett. Hol egyedül, hol kollégámmal, Hegedűs Zsolttal közösen. Közben mindketten más dolgokkal is foglalkozunk, én Internetes vállalkozást építek és kivitelezésben is dolgoztam, Ő pedig autót is tervez. Tanulunk.

Régóta érdekel, hogyan lehet minél inkább energiatakarékos épületeket építeni. Azt is megtanultam azonban, hogy ami igazán energiatakarékos, az nem csupán a használat során kell, hogy az legyen, hanem az előállítás során is. Így érdeklődöm az alternatív lehetőségek iránt  (fa, vályog, szalma stb.). Az élet úgy hozta, hogy akadtak ilyen jellegű munkák is, így szert tettem kapcsolatokra, voltam előadásokon hallgatóként, néha előadóként.

Látom, hogy sokan foglalkoznak a témával, rengeteg oldalon keresztül, de ezek sokszor a kollégák egymás közötti eszmecseréinek inkább látszanak, mint a laikus látogatók által is érthető információknak. Azzal, hogy ezt az oldalt létrehoztam, szeretném elérni, hogy a különböző rendszerek tervezői, kivitelezői és építtetői egy helyen jelenhessenek meg. Nem kívánok egyetlen rendszert sem előnyben részesíteni a másikhoz képest, mindenki válassza ki saját maga, hogy melyik az, ami leginkább találkozik a saját igényeivel. (Ha esetleg az elején a dombházak kerülnek túlsúlyba, az csak azért van, mert ilyen jellegű kapcsolatom több van, de igyekszem ezt kiegyenlíteni, amint sikerül.)

Mivel itt elsősorban az alternatív megoldásokkal szeretnék foglalkozni, ezért a jelenlegi építőipari multikat nem kívánom népszerűsíteni. Bárkivel szívesen együttműködök, aki hajlandó az oldal követelményeinek megfelelő anyagot rendelkezésünkre bocsátani.

Őszintén remélem, hogy minél több keresőnek szolgálhatok hiteles információkkal.

Válóczy Balázs

okleveles építész

Építész kamarai nyilvántartási szám: É-2-12-0156/2006

Archívum
Kategóriák
Visszahívás kérése

Kapcsolat

 

* kötelező mezők

License
All Rights Reserved